Чернівецькі правоохоронці викрили мережу підпільних гральних закладів

Чернівецькі правоохоронці викрили мережу підпільних гральних закладівПрацівники Чернівецького УБОЗу провели масштабну спецоперацію з виявлення гральних закладів. Лише за одну ніч в місті припинили свою діяльність більше десятка таких об’єктів.

Нічний візит міліціонерів став справжньою несподіванкою для працівників та відвідувачів 13 підпільних гральних закладів Чернівецької області. Виявилось, що гостям у пагонах не дуже раді, а в деяких підпільних «казино» настільки, що бійцям спецпідрозділів «Беркут» та «Сокіл» довелося застосовувати силу, щоб відкрити двері та потрапити у середину.

У результаті проведених обшуків правоохоронці вилучили 516 одиниць комп’ютерної техніки, за допомогою якої надавались гральні послуги, 56 гральних автоматів, 2 електронні рулетки, пістолет системи «Наган», а також 316 тисяч гривень та більше 15 тисяч іноземної валюти.

Гральні заклади було виявлено в різних куточках міста і у кожному із них було розроблено свої плани дій при наближенні неочікуваних та небажаних візитерів. Це і таємні кімнати, і відеоспостереження, і автоматичний вимикачі електроенергії. Загалом робилось все, аби унеможливити доведення вини з надання гральних послуг. Але це не уберегло організаторів грального бізнесу від викриття правоохоронцями.

Наразі трьом особам, які причетні до організації цієї мережі підпільних закладів оголошено про підозру. Ведеться слідство.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata