На Буковині за один день вкоротили собі віку четверо людей

На Буковині за один день вкоротили собі віку четверо людейНа жаль, чомусь саме 24 червня на Буковині не одна людина позбавила себе життя найбанальнішим способом – накинувши петлю на шию. Так, у Хотині у власному житловому будинку таким чином пішов у потойбічне життя 21-річний хлопець.

– Під час зовнішнього огляду трупа бодай якихось ознак насильницької смерті, окрім странгуляційної борозни, не виявлено, – розповідає прокурор даного району Володимир Денис, який виїжджав на місце трагедії. – Його батько каже, що син був не конфліктним, до кримінальної відповідальності ніколи не притягався. Цього дня повернувся із міста і включив потужну музику, через що він зробив йому зауваження… Можливо, у хлопця виник якийсь конфлікт із дівчиною? Дана версія нині перевіряється правоохоронцями району.

Також минулого понеділка двоє чоловіків позбавили себе життя і у селі Підвальне Герцаївського району – 70-річний пенсіонер накинув петлю на шию за межами населеного пункту у лісі. А 29-річний – повісився на території сільського стадіону.

Цього ж дня у лісосмузі поблизу м.Сторожинець таким же чином пішов із життя 60-річний житель цього райцентру. І як після цього не вважати понеділок важким днем?

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

peredplata