Прикордонники Буковини вилучили контрабанду в громадянина Польщі

Прикордонники Буковини вилучили контрабанду в громадянина ПольщіНа кордоні з Румунією в пункті пропуску «Порубне», що на Буковині, прикордонниками виявлено майже 5 тисяч пачок контрабандних сигарет на суму понад 39 тисяч гривень.

Вчора, близько 05.00 ранку для проходження прикордонно-митного контролю в пункт пропуску «Порубне» прибув 30-річний громадянин Польщі. Чоловік, пересуваючись мікроавтобусом «Мерседес» польської реєстрації, направлявся на відпочинок до Болгарії, при цьому обравши територію України, як транзитну зону. Маючи незначний багаж, водій поводився начебто спокійно, тільки під час спілкування з охоронцями кордону поляк почав дещо хвилюватися, що і викликало підозру у прикордонників. Вивівши мікроавтобус із загального потоку для додаткової перевірки, під час якої прикордонниками було виявлено 4890 пачок сигарет різних марок, зокрема «Прима» «NZ Gold» та «Queen Menthol», що знаходились в спеціально виготовленому тайнику, який чоловік виготовив між мотором та баком для пального.
Після оформлення відповідного протоколу мікроавтобус 2002 року виробництва та сигарети були вилучені та оцінені на загальну суму майже 70 тисяч гривень.

Прикордонники Буковини вилучили контрабанду в громадянина Польщі

Прикордонники Буковини вилучили контрабанду в громадянина Польщі

підготував:
Помічник начальника загону – начальник прес-служби капітан Сергій Бровко

peredplata