На Буковині контрабандні цигарки намагались через кордон переправити човном та потягом

На Буковині контрабандні цигарки намагались через кордон переправити човном та потягомНа Буковині, прикордонниками відділу «Мамалига» неподалік кордону виявлено 5000 пачок сигарет, які контрабандисти намагались переправити до Румунії, гумовим човном.

Учора близько 08.00 ранку прикордонним нарядом відділу «Мамалига» на відстані 50 метрів від лінії державного кордону було помічено нечітку доріжку слідів, в бік державного рубежу. В ході пошукових дій групою реагування на березі річки Прут був виявлений гумовий човен та 10 ящиків сигаретами українського виробництва марки «Монте-Карло».

Ще 400 пачок сигарет цієї ж марки, були виявлені, цього ж дня, в міжнародному пункті пропуску для залізничного сполучення «Вадул-Сірет». В рамках проведення оперативно-профілактичних заходів «Контрафакт» під час огляду вантажного потягу № 3501 в одному із вагонів з деревиною було виявлено 4 пакунки чорного кольору.

Після проведення відповідних заходів сигарети в обох випадках було обліковано та чикають на передачу відповідним органам.

Про це повідомив помічник начальника загону – начальник прес-служби капітан Сергій Бровко.

peredplata