На одній з АЗС області автівки заправляли фальсифікованим пальним

Під час розслідування кримінального провадження за фактом шахрайства, буковинські правоохоронці з’ясували, що на одній з АЗС області підробляють дизельне пальне.

У ході проведення слідчих дій по розслідуванню кримінального провадження за ч. 4 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України відносно працівників одного з товариств Буковини, яке займається реалізацією паливо-мастильних матеріалів, працівники УДСБЕЗ проводили ряд санкціонованих обшуків, у результаті яких вилучили паливні матеріали, які визнані речовими доказами та залишені на відповідальне зберігання комерційному директору АЗС.

Згідно висновку комплексної експертизи нафтопродуктів та паливно-мастильних матеріалів встановлено, що пальне, яке знаходилось на АЗС є фальсифікованим.

9 серпня директору зазначеного товариства оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 190; ст. 204 Кримінального кодексу України (шахрайство; незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Наразі триває слідство.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata