Буковинського депутата Горука били мовчки арматурою і битою ВІДЕО

Буковинського депутата Горука били мовчки арматурою і битою ВІДЕОСтали відомі нові подробиці побиття депутата Чернівецької обласної ради Назара Горука. О 9:20 хвилин він вийшов з під\”їзду і попрямував до сміттєвих баків, аби викинути сміття. В цей час на нього напали двоє невідомих з битами і арматурою. Вони без слів нанесли кілька ударів по голові Горуку і втекли у напрямку до Палацу юності Буковини. Очевидці та дружина Назара Горука викликали швидку і міліцію.

Буковинського депутата Горука били мовчки арматурою і битою ВІДЕО

До честі лікарів та міліціонерів, вони миттєво відреагували і швидко з\”явились на місці побоїща. Назар стікав кров\”ю. Лікарі перебинтовували рани депутата, а міліціонери почали розслідування.

Зараз Назар Горук перебуває у лікарні швидкої допомоги по вулиці Фастівській. Міліція поки що не вказує офіційних версій нападу. Вона опитує очевидців , проводить слідчо-розшукові дії. Кажуть, що місце нападу та втечі нападників могло бути зафіксовано кількома камерами спостереження на будинках по вулиці Богомольця та на одному із корпусів Буковинського медуніверситету.

Подробиці – згодом.

peredplata