У Чернівцях слідство намагається «зам’яти» справу п’яного мажора, який спричинив смертельне ДТП

У Чернівцях слідство намагається «зам’яти» справу п’яного мажора, який спричинив смертельне ДТПП\’яному \”мажорові\”, який 2 серпня вчинив дорожньо-транспортну пригоду по вулиці Московської Олімпіади у Чернівцях, внаслідок чого загинуло дві людини, намагаються пом\’якшити майбутній вирок ще на етапі досудового слідства. Слідчий змінив факти аварії, а на дочку загиблого подружжя, яка намагається вибороти молодикові заслужене покарання, чинять тиск. Водночас адвокати жінки захищають інтереси винуватця аварії, бо не хочуть переходити дорогу \”поважним людям, які вже про все домовилися\”. З відповідною заявою донька загиблого в аварії подружжя звернулася по допомогу до приймальні народного депутата України свободівця Руслана Зелика. Про це повідомляє прес-служба ЧОО ВО\”Свобода.

Виходячи із документів, які надала жінка в повідомленні про зміну раніше повідомленої підозри від 14 серпня, йдеться про те, що п\’яний молодик на \”Мерседесі\” виїхав на смугу зустрічного руху, чим і спричинив ДТП. За місяць, 18 вересня, у ще одному повідомленні деталі аварії зазнали разючих змін – тепер \”мажор\”, рухаючись мокрою дорогою, не впорався із керуванням. Відповідно, це порушення різних пунктів \”Правил дорожнього руху\”. До того ж, пізніша версія подій передбачає м\’якше покарання для винуватця аварії.

Адвокати доньки загиблих в аварії зайняли дивну позицію, фактично здавши інтереси своєї клієнтки. За словами жінки, служителі Феміди, на послуги яких вже було витрачено понад 13 тисяч гривень, вимагають додатково 5 тисяч доларів США. Водночас вони заявляють, що їхня клієнтка має зрозуміти, з ким бореться, – \”ці поважні люди вже про все домовилися\”.

Не маючи надії на правосуддя, жінка звернулася до свободівців, аби ті допомогли юридично, та повідомили про ситуацію керівництво правоохоронних органів країни та, через ЗМІ, громадськість.

Зазначимо, що народний депутат України від фракції ВО \”Свобода\” Руслан Зелик скерує відповідне депутатське звернення до Міністра внутрішніх справ та Генерального Прокурора України. Парламентар вимагатиме, аби вони взяли вказану справу на особистий контроль та не дали \”мажорові\” вийти сухим із води.

peredplata