Буковинець, що приліг відпочити біля рейок, позбувся ноги

Буковинець, що приліг відпочити біля рейок, позбувся ноги32-річний мешканець Глибоцького району, який ніде не працював, постійного заробітку не мав, проте любив часто зазирнути до чарки, після чергового вживання спиртних напоїв повертався додому вздовж залізничної колії. Вибившись із сил, вирішив припочити і, довго не думаючи, приліг біля рейок. Міцний сон чоловіка перервав тепловоз, що наближався до станції Карапчів.

Каретою швидкої допомоги травмованого чоловіка з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, перелом трьох ребер та ампутація лівої стопи було доставлено до Глибоцької центральної районної лікарні. \”Наразі стан потерпілого задовільний, однак він перебуває в шоковому стані\”, – повідомив завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії Глибоцької центральної районної лікарні Володимир Старовойт.

Буковинець, що приліг відпочити біля рейок, позбувся ноги

З початку року на дільниці обслуговування Чернівецького лінійного відділу Львівської залізниці зафіксовано 12 випадків застосування машиністами екстреного гальмування у зв’язку з перебуванням на колії людей. У двох випадках трапилася смерть потерпілих, двоє отримали травми різної складності, решта з місця події втекли. Правоохоронцями постійно проводиться з населенням роз’яснювальна та профілактична робота щодо необхідності дотримання правил поведінки на залізничному транспорті, – розповів перший заступник начальника, начальник слідчого відділу на станції Чернівці майор міліції Іван Бабій.
Як свідчить статистика, трагедії та надзвичайні події на залізничних коліях відбуваються внаслідок легковажності з боку людей, які недбало ставляться до правил поведінки на залізничних коліях, наражаючи своє життя на смертельну небезпеку.

peredplata