На Буковині викрито черговий гральний заклад, який маскувався під інтернет-клуб

На Буковині викрито черговий гральний заклад, який маскувався під інтернет-клубНа Кіцманщині чоловік та його двоє синів відкрили інтернет-кафе, але, як з’ясувалось, послуги, що надавалися у закладі були лише опосередковано пов’язані із всесвітньою павутиною. То був гральний заклад.

Працівники Управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Чернівецькій області спільно зі слідчими Кіцманського райвідділу міліції задокументували факт зайняття гральним бізнесом трьома місцевими мешканцями, які організували заклад закритого типу, де надавали населенню доступ до азартних ігор через мережу Інтернет із використанням комп’ютерів.

Під час санкціонованих обшуків із грального закладу вилучили 5 комп’ютерів, гроші та чорнові записи. Техніку направили на експертизу до НДЕКЦ при УМВС України в Чернівецькій області.

За результатами проведених експертиз планується оголосити про підозру усім учасникам злочинної групи у вчиненні злочину передбаченого ч.1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata