У Герцаївському районі чоловік хотів застрелити односельчанина

У Герцаївському районі чоловік хотів застрелити односельчанинаПрокуратура Герцаївського району здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно жителя села Куликівка. 70-річний чоловік 22 жовтня 2013 року, перебуваючи за попередніми даними у стані алкогольного сп’яніння, під час раптово виниклого конфлікту, з метою протиправного позбавлення життя вистрілив із саморобного пістолета у свого односельчанина.

Постріл прийшовся в область грудної клітини та правого передпліччя, де розташовані життєво важливі органи. Однак, смерть потерпілого не настала з незалежних від волі зловмисника причин, оскільки очевидці встигли забрати саморобну зброю та затримати «стрільця». Потерпілого ж доставили до Герцаївської центральної районної лікарні, де йому надали необхідну медичну допомогу.

Цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст.15 (замах на злочин) та ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику того ж дня пред’явлено підозру у вчиненні вказаного правопорушення і обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

На даний час виконуються слідчі дії для встановлення всіх обставин скоєння кримінального правопорушення.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

peredplata