За вбивство через ревнощі буковинець проведе за ґратами 14 років

За вбивство через ревнощі буковинець проведе за ґратами 14 роківГлибоцький районний суд Чернівецької області підтримав позицію державного обвинувача і визнав винним 36-річного жителя с.Кам’янка у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених п.4 ч.2 ст.115 (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю) та ч.2 ст.15 (замах на злочин) п.1 ч.2 ст.115 (умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України.
На початку березня чоловік зателефонував односельчанці, під час розмови виник конфлікт, у ході якого вона категорично повідомила, що не бажає створювати з ним сім’ю і має намір вийти заміж за іншого. Сприйнявши відмову за особисту образу молодик вирішив заподіяти смерть жінці та її синові. За кілька днів чоловік узяв заздалегідь виготовлену шапку-маску, ніж, змінний одяг та рукавички і пішов до помешкання, де проживала «кохана». Побачивши її в будинку, спочатку намагався примусити вибачитись за нанесену, на його думку, образу, проте знову почув відмову і тоді вбив жінку. На цьому чоловік не зупинився й пішов до помешкання, де перебував син потерпілої, але той кинувся тікати та почав кликати на допомогу. Зловмиснику довелося покинути місце злочину, а невдовзі він був затриманий правоохоронцями.

Попри те, що злочинець визнав свою вину частково, завдяки принциповій позиції прокурора та об’єктивності суду вина чоловіка у заподіяному доведена повністю і йому призначено покарання у вигляді 14 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Чернівецької області

peredplata