Невідомі у камуфляжних куртках і спортивних штанах перекрили всі проходи з \”Калинки\”, розділивши батьків і дітей

Невідомі у камуфляжних куртках і спортивних штанах перекрили всі проходи з "Калинки", розділивши батьків і дітейУ понеділок приблизно о 14.00 працівники Калинівського ринку закрили в’їзд до ринку \”Добробут\”, через що постраждали десятки підприємців та відвідувачів ринку.

Про це кореспонденту molbuk.ua у телефонній розмові повідомив підприємець \”Добробуту\” пан Василь.

Чоловік розповів, як страждають продавці і покупці після нічних подій 11 листопада на \”Добробуті\”.

– Калинівський ринок взяв – і закрив свої ворота і виїзд, – каже пан Василь. – Я розумію – воюєте там між собою, але не забувайте, що від цього страждають продавці та відвідувачі ринку! Як таке може бути: о 14.00 перекривають всі проходи з Калинки… Батьки залишилися по один бік воріт, діти – по інший… Люди бігають, панікують. Ходять якісь невідомі люди у камуфляжних куртках і спортивних штанах. Якщо ви – охорона, то так і напишіть собі на спинах чи бейджиках!

Разом з тим, підприємець заявив, що його колеги готові боротися з такими діями керівництва Калинівського ринку.

– Підприємці нині значно активізувалися. Якщо така ситуація не припиниться, то вони просто покинуть робочі місця і вийдуть на вулиці мітингувати – запевнив чоловік.

Нагадаємо, у понеділок увечері на територію ринку \”Добробут\” увірвалися півсотні молодиків, які, за словами керівників базару, намагалися заблокувати роботу \”Добробуту\”.

Калинівський ринок не закривав в’їзд на територію ринку \”Добробут\”, бо то ворота \”Добробуту\”.

Про це у вівторок у телефонній розмові повідомив кореспонденту molbuk.ua генеральний директор Калинівського ринку Руслан СЕРБІНЧУК.

Руслан Сербінчук стверджує, що він особисто випускав автомобілі з ринку \”Добробут\” і розпитував охоронців, чому ті не впускають людей.

\”Підприємці ринку \”Добробут\” не орієнтуються, де виїзд з ринку \”Добробут\”? Я особисто випускав автомобілі з ринку \”Добробут\”. Розблокував в’їзд, запитував охоронців, на якій підставі вони не впускають підприємців з ринку, і вони всі розбігалися. Я вам зараз скину відео\”, – додав керівник Калинки.

Водночас, упродовж вівторка гендиректор Калинівського ринку ухилявся від коментарів журналістам molbuk.ua щодо ситуації, яка виникла увечері 11 листопада, коли, за даними керівництва \”Добробуту\”, на територію приватного ринку намагалася пройти група кремезних молодиків. Свою відмову керівник ринку мотивував тим, що у середу, 13 листопада він проведе прес-конференцію.

Як повідомляв molbuk.ua, підприємці \”Добробуту\” у телефонному режимі повідомили нам, що 12 листопада о 14.00 \”Калинівський ринок\” закрив виїзд з \”Добробуту\”.

Джерело

peredplata