У Вашківцях зґвалтували молоду жінку. Правоохоронці розшукують злочинця

У Вашківцях зґвалтували молоду жінку. Правоохоронці розшукують злочинцяУ Вашківцях після весілля зґвалтували та майже до смерті побили молоду жінку. Стан потерпілої поки що важкий, але, за словами медиків, наразі вже є тенденція до покращення.
За повідомленням начальника управління карного розшуку УМВС України в Чернівецькій області Руслана Домніцака, 18 листопада о 8 год. 45 хвилин на телефон чергової частини Вижницького РВ УМВС України в області надійшло повідомлення про те, що у Вашківцях на території школи поблизу спортмайданчика виявлено непритомну напівроздягнену жінку. Медики швидкої допомоги констатували у неї численні тілесні ушкодження обличчя та різних частин тіла. Слідчо-оперативна група встановила особу потерпілої – це 26-літня вашківчанка. Жінка розлучена, має на утриманні малолітнього сина. Співмешкала з іншим чоловіком, стосунки з яким згодом також розірвала. Працівниця одного з місцевих магазинів, характеризується позитивно.
Наразі жертва насилля перебуває у лікарні швидкої медичної допомоги. Від жінки отримати інформацію правоохоронцям поки що не вдалося, оскільки до недавнього часу вона перебувала в комі.
Слідчі працюють над встановленням осіб, причетних до злочину, здійснюють оперативно-розшукові заходи та визначають коло осіб, котрі спілкувалися з потерпілою. Розглядаються різні версії, однак задля уникнення шкоди для слідства про них не повідомляється. Відомо, що молодиця, як і багато інших вашківчан, гуляла у містечку на весіллі. Зі святкування пішла близько 4-ї години ранку у понеділок… Причетність до злочину колишнього чоловіка правоохоронці виключають. А колишній співмешканець також перебуває за межами Вашківців.
За цим фактом вже порушено кримінальне провадження за ч.4 ст. 152 КК України (зґвалтування, що спричинило тяжкі наслідки).
Управління карного розшуку звертається до буковинців з проханням: якщо комусь щось відомо про обставини жорстокого зґвалтування та побиття у Вашківцях та про осіб, котрі його скоїли, негайно повідомити про це на спецлінію «102» Така інформація допоможе міліції швидше встановити злочинця-ґвалтівника та покарати його.
З початку року в області скоєно 7 зґвалтувань, усі розкриті, за винятком випадку, про який йдеться.

peredplata