У Чернівцях на залізничному вокзалі затримали грабіжника

Під час несення служби по охороні громадського порядку на залізничному вокзалі станції Чернівці правоохоронці затримали 36-річного киянина, який побачивши міліціонерів намагався втекти. Це викликало підозру у правоохоронців, що послужило затриманню даної особи.

Неподалік від залізничного вокзалу станції Чернівці познайомились двоє чоловіків, які очікували на потяг. Аби згаяти час очікування, вони вирішили продовжити свої розмови за чаркою оковитої. 36-річний киянин уже запримітив у нового знайомого, 47-річного мешканця Хмельницької області планшет, за яким уже пильно спостерігав, планшет. Даний планшет чоловік поставив на столик, за ким вони сиділи.

Під час розпивання спиртних напоїв, киянину з голови так і не виходила думка про привласнення планшету. Наважившись, він схопився з-за столу та відкрито заволодів даним планшетом і вмить помчав у невідомому напрямку.

Намагаючись втекти із території залізничного вокзалу, чоловік натрапив на правоохоронців. Коли він їх побачив, то викинув даний планшет у один із металевих контейнерів для збирання сміття, що стояли поряд. Однак був затриманий та доставлений в чергову частину для дачі пояснення з вказаного приводу.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Інформує підрозділ зв’язків з громадськістю
УМВС України на Львівській залізниці.

peredplata