Кортеж Януковича знову несе горе людям ОНОВЛЕНО

Кортеж Януковича знову несе горе людям ОНОВЛЕНОНа під\’їзді до Хмельницького кортеж президента Віктора Януковича потрапив у ДТП. Янукович не постраждав, бо полетів до Києва раніше.

Про це пише в повідомленні на Facebook журналіст Лук\’ян Сєльський. Згідно його повідомленню, зараз місце інциденту оточено. Інших подробиць поки що немає.

Як відомо, у четвер, 13 жовтня, Віктор Янукович перебував з робочою поїздкою у Хмельницькій області.

У селищі Гуменці на Хмельниччині глава держави взяв участь у церемонії запуску нової технологічної лінії ВАТ \”Подільський цемент\” та поспілкувався з працівниками заводу. Після чого Віктор Янукович побував у національному історико-архітектурному заповіднику \”Кам\’янець\” та провів нараду з адміністративно-господарським активом області.

Джерело та світлина ТСН

Офіційна інформація

За фактом ДТП зі службовим автомобілем ДАІ проводиться перевірка

13 жовтня близько 18.30 на території Хмельницької області на автошляху Житомир-Чернівці сталося зіткнення легковика «Форд» з патрульним автомобілем ДАІ, який супроводжує офіційні делегації. За попередніми даними водій «Форду» потрапив в інше ДТП, внаслідок чого він виїхав на зустрічну смугу. У цей час по вказаній смузі рухався службовий автомобіль ДАІ, у якого не було можливості уникнути зіткнення з легковиком.
За фактом ДТП наразі проводиться перевірка.

УЗГ МВС України

peredplata