Буковинські правоохоронники затримали горе-злодіїв

Після того, як троє хлопців скоїли крадіжку у одному з чернівецьких ліцеїв, вони не здогадувались, що потрапили у поле зору правоохоронців та вирішили обікрасти ще один навчальний заклад.

За повідомленням СЗГ УМВС України в Чернівецькій області двоє друзів – 23-х та 21-річного віку – переконали свого неповнолітнього товариша, що про крадіжку ніхто не дізнається, якщо зробити все «по-тихому». Ніби так і зробили: вночі через чорний вхід потрапили у ліцей, а там пробралися у кабінети майстра та директора. Здобич виявилась чималою: більше 2 500 гривень, ноутбук та цифровий фотоапарат. До речі, студентом цього навчального закладу був саме 17-річний співучасник злочину.

Чи то гроші швидко закінчились, чи то виникло бажання ще раз випробувати фортуну – було прийнято рішення нанести нічний візит до училища, яке колись закінчили двоє старших спільників.

Другій кримінальній «похід» виявився менш успішним, адже вдалося взяти лише 3000 гривень. Проте, що таке справжня невдача кримінальна трійця дізналась після того, як до них навідались працівники кримінальної міліції у справах неповнолітніх Першотравневого райвідділу міліції.

За даними фактами порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, розповідає начальник КМСД Першотравневого РВ УМВС України в Чернівецькій області, капітан міліції Олександр Захаров, наразі хлопцям оголошено про підозру про скоєння правопорушення передбаченого цією статтею.

Слідство триває.

peredplata