17-річна чернівчанка звинувачує таксиста у згвалтуванні

17-ти річна чернівчанка звернулася до правоохоронців та повідомила, що малознайомий таксист вступив з нею у статеві зносини проти її волі.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Як розповіла заявниця, напередодні вона відпочивала з друзями, а потім попросила таксиста, який теж був у їх компанії, відвезти її додому. Дорогою він запропонував інтимні стосунки, дівчина відмовила. Тоді чоловік застосував фізичне насильство та вступив з нею у статеві зносини.

Співробітники Шевченківського РВ УМВС України в Чернівецькій області встановили особу, на яку вказала дівчина. Ним виявився 32-річний мешканець обласного центру, який дійсно працює в одній із служб таксі.

Однак чернівчанин запевняє правоохоронців, що ніякого насильства щодо дівчини не вчиняв. Вона добровільно погодилась на інтим.

Наразі міліціонери проводять необхідні слідчі заходи аби встановити всі обставини події. За зверненням чернівчанки відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. У разі доведення вини молодику, йому буде загрожувати ув’язнення строком до 12 років.

Якщо ж з’ясується, що дівчина безпідставно звинуватила буковинця у зґвалтуванні, то їй прийдеться відповідати за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину, передбаченого ст. 383 Кримінального Кодексу України. Санкція цієї статті – позбавлення волі на строк до 5-ти років.

peredplata