Буковинець намагався поцупити мідну трубу з корпусу Чернівецького університету

Глибоччанин намагався викрасти водостічну трубу із центрального корпусу Чернівецького національного університету

Як інформує СЗГ УМВС України в Чернівецькій області завдяки оперативним та професійним діям дільничного та працівників Батальйону патрульної служби при УМВС зловмисника вдалося застати на місці скоєння злочину.

Архітектурна пам’ятка «ЮНЕСКО» Центральний корпус Чернівецького Національного університету імені Юрія Федьковича привабив 23-річного хлопця не «гранітом науки», а мідними водостічними трубами. Одну з них він вирішив відкрутити прямо посеред дня, адже за такий шмат міді хлопець міг виручити біля 2 тисяч гривень.

Але злодія помітив сторож. Він не став відволікати хлопця від його захопливої справи, а натомість негайно зателефонував до міліції.

Дільничний інспектор Шевченківського райвідділу міліції та міліціонери батальйону патрульної служби прибули на місце у лічені хвилини. І застигли крадія на місці злочину.

Наразі зловмисник спілкуються з слідчими. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють підозрюваного на причетність до інших крадіжок скоєних на території міста.

peredplata