Застілля двох буковинців закінчилось трагічно

Застілля двох буковинців закінчилось трагічно Перебравши оковитої, чоловіки розпочали бійку, в результаті якої один з товаришів помер від завданих тілесних ушкоджень.

До міліції звернувся мешканець одного з сіл Сторожинецького району. Чоловік повідомив, що у оселі його сусіда виявив невпізнаний труп.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна-група. З’ясувалось, що напередодні до 49-річного власника будинку, який через хворобу майже не ходить, прийшов 37-річний односелець та його 46-річний товариш з сусіднього села.

Як повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області, чоловіки регулярно приходили на це подвір’я та допомагали господарю по господарству. І, як водиться, після роботи сідали випити по чарочці, тим паче, що вдячний господар не заперечував та не заважав.

Але цього разу горілки виявилось забагато. Між чоловіками розгорілася сварка, яка досить швидко переросла у бійку. Вирішальним став удар старшого чоловіка, від якого його опонент впав та втратив свідомість. Задоволений результатом бійки, «переможець» відправився додому.

Чоловік з черепно-мозковою травмою пролежав на підлозі до обіду наступного дня поки його не виявив власник будинку.

Підозрюваного було запрошено до райвідділу міліції. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Слідство триває.

peredplata