Завдитсадка на Буковині нараховувала зарплату відсутньому працівнику

Постановою Глибоцького районного суду керівника одного з дошкільних навчальних закладів району визнано винною у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення, передбаченого ст.172-7 КУпАП, та накладено штраф. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Під час перевірки, проведеної прокуратурою району, з’ясувалося що завідуюча дитсадка прийняла на роботу на посаду оператора електрокотельні близького родича, який в кінці березня 2014 року виїхав за межі України. Керівник закладу не повідомила про це сільського голову, як свого безпосереднього керівника, натомість складала і подавала до сільради табелі обліку робочого часу, в яких зазначала, що її родич виконував роботу в електрокотельні. В подальшому чоловікові нараховувалась зарплата.

За результатами перевірки прокуратурою Глибоцького району відносно керівника ДНЗ складено протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення, який і розглянуто судом. Збитки місцевому бюджету повністю відшкодовано.

peredplata