Подробиці вбивства на Південно-Кільцевій у Чернівцях

Подробиці вбивства на Південно-Кільцевій у ЧернівцяхПід час огляду помешкання вбитого 20-річного чернівчанина правоохоронці знайшли цілий арсенал зброї: пістолет \”Зоракі\”, гранати Ф-1, а також маски.

Про це на брифінгу в понеділок повідомив начальник управління карного розшуку УМВС в області Руслан Домніцак.

За його словами, вночі з 31 травня на 1 червня на телефон міліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Південно-Кільцевій, поблизу будинку №10А виявили юнака з численними колото-різаними ранами в область стегна та нижніх кінцівок.

\”Було встановлено, що потерпілий близько 23.00 вийшов прогулятися з собакою, після чого не повернувся додому. Повернулась тільки собака. Сусіди виявили собаку на сходовій клітці – тварина не дозволяла нікому пройти, і була від крові. Люди повідомили про це матері постраждалого. Вона, в свою чергу, про це повідомила своєму другові, який виїхав на місце і знайшов пораненого хлопця. Тоді він був ще живим\”, – розповів Руслан Домніцак.

Постраждалого одразу ж відправили до лікарні, де йому надали медичну допомогу. Приблизно о 03.00 юнак помер від надмірної втрати крові.

\”Існує цілий ряд версій – і боргові, і неприязні стосунки, і з хуліганських мотивів, а також мотиви, які стосуються його трудової діяльності – він час від часу їздив за кордон. Всі версії мають право на існування, але ми не прив’язуємося конкретно до жодної з них\”, – сказав Домніцак.

\”Під час огляду помешкання потерпілого, виявлено ряд речей – серед яких зброя: пістолет \”Зоракі\”, декілька гранат, маски та інші речі, які нині змушують нас перевіряти цю справу ретельно\”, – додав Р. Домніцак.

За словами начальника управління карного розшуку, уся знайдена зброя не була зареєстрованою

Джерело

peredplata