У соцмережах опублікували фотографію можливого вбивці десяти буковинських військових

У соцмережах опублікували фотографію можливого вбивці десяти буковинських військовихЗнайомтеся – мерзенна паскуда, яка зараз вбиває українців у складі бандформувань лнр. Колись служив у внутрішніх військах. http://vk.com/ltz_ru – такий собі Владислав Мацкевич
Брав участь у вчорашніх боях на Металісті під Луганськом.

Під цим фото він написав вчора наступне: \”Я сжег БТР и отправил на тот свет 10 бандерлогов,там еще их культяпки торчали из люков, згорели за живо,так им и надо тварям))\”.

Судячи з усього, мова йде про 10 десантників з Буковини, які й загинули в цьому БТРі.

Бажаючі можуть писати цій людиноподібній потворі \”листи щастя\”. Але то таке.
Головне, навіщо я виклав це – щоб ні в кого не виникало стокгольмського синдрому щодо тієї брудної піни на Сході. Вони мають бути знищені.

Передивіться його фото уважно. Щоб коли цю б…, якщо вона раптом виживе, будуть судити, й воно буде лити сьози фальшивої спокути, ні в кого нічого не ворухнулося у сердці.

ЗИ: Можете не лайкати цей пост, а ось РЕПОСТ ДУЖЕ ВІТАЄТЬСЯ
АПДЕЙТ: Хто бажає подивитися більше на цю потвору та познайомитися поближче з його тваринним мисленням – велкам https://plus.google.com/u/0/photos/115155882480953747891/albums/6026279320675073425, бо свою сторінку це сцикливе хуйло вже видалило
ЗИЗИ: До речі, ці фотки тричі викладав на ex.ua – і тричі їх звідти видаляли. ЦІкаво дівки пляшуть…\”

У соціальних мережах пишуть про подробиці бою, в якому загинули буковинці.

\”Dmitry Tymchuk
2 години тому · Відредаговане
По данным группы «Информационное Сопротивление», трагическая ситуация с батальоном «Айдар», связанная с гибелью бойцов батальона и военнослужащих пришедших на помощь подразделений АТО, была вызвана, прежде всего, отсутствием планирования операции, в ходе которой батальон попал в засаду.

В частности, 17 июня батальон «Айдар» силами менее 100 чел. самостоятельно пошел на штурм Луганска. Со штабом АТО данные действия, по утверждениям силовиков, согласованы не были.

Попав в засаду, командование батальона вызвало помощь. К месту боя прибыло две оперативные группы сил АТО на бронетехнике.

Однако, ввиду значительного превосходства террористов в личном составе и огневой мощи, при всем проявленном героизме бойцов батальона «Айдар» и силовиков, они понесли тяжелые потери. Хотя в ходе боя и уничтожили более 30 террористов.

В связи с данной трагедией, по нашим данным, руководство силовиков готовит предложения по «интеграции» формирований добровольцев в общую структуру сил АТО\”.
Джерело

peredplata