Чернівецька область: на одній з пожеж, які виникли за останні 3 доби, травмувався чоловік

За останні 3 доби у Чернівецькій області виникло 3 пожежі. Так, у селі Комарів Кельменецького району при спалюванні сміття на території власного господарства був травмований домовласник, чоловік 1967 року народження. Як з’ясувалося, чоловік, намагаючись розпалити вогнище, користувався бензином, проте через необережне поводження з легкозаймистою речовиною вогонь перекинувся на самого домовласника. З діагнозом термічні опіки І-ІІ ст. колінних суглобів, верхніх кінцівок та грудної клітини чоловіка доставлено в хірургічне відділення Кельменецької центральної районної лікарні. Стан потерпілого середньої важкості. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися.

Ще дві пожежі сталися у Путильському районі. Так, у селі Ріпень Путильського району горів вантажний автомобіль «ГАЗ». Загорання сталося у кузові автомобіля, де знаходилося сіно. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 6 відразу виїхали за місцем виклику. Першочерговим завданням вогнеборців було недопущення подальшого поширення вогню, оскільки автомобіль стояв на подвір’ї господарства і пожежа могла перекинутися на поруч розташовані житловий будинок та господарську будівлю. Бійці ДСНС оперативно ліквідували пожежу, що дозволило врятувати від знищення житловий будинок та господарську будівлю. Постраждалих немає.
У селі Розтоки Путильского району в господарській будівлі місцевого мешканця виникла пожежа. Рятувальники, які прибули на місце події, ліквідували пожежу. Вогнем знищено частково покриття, пошкоджено господарське приладдя. Оперативні дії вогнеборців дозволили врятувати від знищення господарську будівлю. Загиблих та травмованих немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata