У тренера «Буковини» Вадима Зайця стріляли помилково – Микола Харабара

У тренера «Буковини» Вадима Зайця стріляли помилково – Микола ХарабараУ тренера «Буковини» Вадима Зайця стріляли помилково. Про це повідомив начальник управління МВС України в Чернівецькій області генерал міліції Микола Харабара.

Згідно з оприлюдненою ним інформацією, зловмисники прийняли його за бізнесмена, у котрого такий же автомобіль та номерні знаки.

– Вадима Зайця переплутали з підприємцем, який заборгував чернівчанці гроші, – розповідає Микола Харабара. – Справа в тому, що в них однакові автомобілі «БМВ-Х5» сірого кольору. Номерні знаки там теж майже однакові. Відрізняються однією літерою вкінці.
Жінка, котра найняла людей, щоб полякати підприємця-боржника, сказала виконавцям, що підприємець буде в тому районі. За збігом обставин там опинився тренер «Буковини».

За словами Миколи Харабари, зловмисників було двоє. Це чернівчанин та мешканець Хотинського району. Вони 1982 та 1987 років народження. Ніде не працювали і вже мали судимості за розбій та крадіжку. Вже з’ясували їхню причетність до побиття ще одного підприємця. Якщо фігурантів даної справи визнають винними, то їм загрожує ув’язнення на термін до 15 років. Жінка, котра замовила напад та виконавці наразі знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання.

Джерело

peredplata