Україна кримінальна

Україна кримінальнаУпродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 7201 заява про злочини.

У місті Антрациті Луганської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 21-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він увечері 4 листопада на автодорозі біля одного з селищ Антрацитівського району зазначеної області в автомобілі 50-річного жителя вказаного міста, приватного таксиста, під час сварки, що виникла на ґрунті оплати за проїзд, пострілами із саморобного пістолета гумовими кулями поранив останнього. Потерпілого госпіталізовано. Зброю вилучено.
5 листопада у місті Луганську в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано двох іноземців (1980, 1986 р.н., студенти). Попередньо встановлено, що вони в під’їзді житлового будинку, з хуліганських спонукань, заподіяли ножові поранення чотирьом місцевим жителям (1985-1992 р.н.). Одного з них госпіталізовано. Іншим потерпілим медичну допомогу надано без госпіталізації. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочинів передбачених ч.2 ст.15, ч.2 ст.115 та ч.4 ст.296 КК України (замах на вбивство й хуліганство).
У місті Львів у результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 37-річного жителя одного з селищ Доманівського району Миколаївської області, без постійного місця роботи, та 25-річну іноземну громадянку (мета перебування в України з’ясовується). Попередньо встановлено, що вони минулого вечора в місті Червоноград Львівської області, шляхом шахрайства, заволоділи 200 доларами США та 4 190 грн. 74-річної місцевої жительки. Гроші вилучено.
На Закарпатті працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили інкасаторів відкритого акціонерного товариства. Вони у цьому році привласнили понад 130 тис. грн. які належали приватному приватному підприємству. Слідчими органами внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.4 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).
На Черкащині працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили службових осіб публічного акціонерного товариства. Вони в минулому році розірвали угоду з приватним підприємцем на оренду майнового комплексу, а орендну плату в сумі понад 650 тис. грн. не повернули. Слідчими органами внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.4 ст.190 КК України (шахрайство).

peredplata