Двоє буковинців побили таксиста і відібрали авто

Двоє буковинців побили таксиста і відібрали автоУ Чернівцях на автостанції \”Кемпінг\” до 36-річного чернівчанина-таксиста підійшли двоє чоловіків і замовили таксі у село Клішківці. Під час руху в селі Шилівці біля будинку культури попросили зупинитися. Після зупинки авто пасажир, який сидів позаду водія, завдав скляною пляшкою від пива кілька ударів по голові водієві, після чого пасажир, котрий сидів на передньому сидінні, виштовхнув водія з автомобіля і вони втекли на ньому з місця злочину.

Працівники міліції досить швидко встановили місцезнаходження автомобіля й розпочали переслідування. На той момент в авто вже лишився лише один із зловмисників. Під час переслідування він неодноразово створював аварійні ситуації, що загрожували життю та здоров\’ю громадян і працівників міліції. Співробітники міліції навіть змушені були застосувати зброю, здійснюючи постріли з пристрою для відстрілу набоїв гумовими кулями.

Переслідування тривало на трьох автомобілях, і на автодорозі села Клішківці, неподалік сільського ринку, правоохоронцям вдалось заблокувати рух автомобіля зловмисника При цьому автомобіль, на якому рухався підозрюваний, пошкодив службову машину «БМВ» та автомобіль ВАЗ 21070.

Як встановили правоохоронці, затриманий – 26-річний хлопець вже майже доїхав додому, адже мешкає у Клішківцях. До речі, його вже притягували до кримінальної відповідальності. Трохи пізніше співро¬бітники міліції затримали і його подільника, якого він висадив з авто ще до початку переслідування.

За цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), яка передбачає позбавлення волі від 7 до 12 років. Про це повідомляє прес-служба УДАІ області.

Джерело

peredplata