Жорстоке вбивство на Вижниччині: співмешканець хотів спалити тіло жінки

На спецлінію «102» надійшло повідомлення від мешканки Вижницького району про виявлення нею тіла жінка у сусідській хаті. На місце виклику виїхали міліціонери.
Встановлено, що померлій було 38 років, мешкала вона у сусідньому селі. Напередодні жінка разом зі своїми трьома дітьми приїхала в гості до свого колишнього свекра. Вклавши дітей спати, мати пішла з будинку. Повернулася вона пізно вночі зі своїм новим співмешканцем. Разом зі свекром вони втрьох сіли за стіл та продовжили випивати.

Згодом між товаришами по чарці розпочався словесний конфлікт. 43-річний гість в запалі почав бити жінку та її тестя дерев’яною битою. Від отриманих тілесних ушкоджень буковинка одразу померла, а господар будинку знепритомнів. Зловмисник намагався підпалити тіло загиблої та втік. Але на шум прокинулася старша 6-тирічна донька, яка водою загасила полум’я та вивела молодших дітей на вулицю. Про це повідомляють у СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Свекра померлої госпіталізовано до центральної районної лікарні. Вжитими заходами працівники управління карного розшуку УМВС та сектору карного розшуку Вижницького райвідділу оперативно встановили та затримали зловмисника. Відомо, що він раніше вже був судимий.

– Чоловіку оголошено про підозри у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) та ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, – повідомив заступник начальника УМВС України в Чернівецькій області – начальник кримінальної міліції Сергій Ратушенко. – Нині зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

peredplata