Зміни у прокуратурі

Зміни у прокуратуріЗгідно з наказом Генерального прокурора України В.Пшонки від 23 грудня 2011 року першим заступником прокурора Чернівецької області призначено старшого радника юстиції Геннадія Володимировича МОВЧАНА, який до цього 8 років працював заступником прокурора Черкаської області.

Того ж дня Генеральний прокурор України призначив прокурором Кельменецького району радника юстиції Андрія Флоріановича ГОРОДЕНСЬКОГО. До того часу він працював в апараті Чернівецької обласної прокуратури на посаді старшого прокурора відділу захисту конституційних прав і свобод громадян та інтересів держави.
А трохи раніше, 23 листопада 2011 року, наказом Генерального прокурора України на нововведену посаду старшого помічника прокурора Чернівецької області з питань внутрішньої безпеки призначено старшого радника юстиції Владислава Юзефовича ЧЕРНОПИСЬКОГО. Він займатиметься виявленням, попередженням та профілактикою скоєння працівниками прокуратури корупційних правопорушень, злочинів, інших зловживань та ганебних вчинків, а також захищатиме особовий склад органів прокуратури від неправомірного втручання у службову діяльність, посягань на їх життя, здоров’я, честь та гідність.
До речі, звернутися до Владислава Юзефовича з вищевказаних питань громадяни можуть, зателефонувавши за номером: 55-56-55. А телефон довіри прокуратури Чернівецької області: 57-23-06.

Прес-служба прокуратури Чернівецької області

peredplata