Гангстерські війни на сході та півдні України

Гангстерські війни на сході та півдні УкраїниУ центрі Донецька пограбували банк: 5 трупів

Сьогодні о 15.15 в центрі Донецька було пограбовано відділення банку, в результаті нальоту злочинців убито 5 осіб.

Даний факт кореспонденту УНІАН підтвердила керівник прес-служби Донецького міського управління міліції Ольга ПОЧКАЛОВА.

«Так, там 5 трупів. Сьогодні о 15.15 надійшло повідомлення на телефон «102» від оператора охоронної фірми, що потрібна допомога міліції у відділенні «ПриватБанку» по Театральному проспекту, 21. Є трупи», – сказала О.ПОЧКАЛОВА.

Вона додала, що про грабіжників «нічого поки невідомо», і правоохоронні органи «зараз тільки проводять необхідну роботу».

За даними Управління зв`язків з громадськістю МВС України, вбито охоронця приватної фірми. Пізнання тіл ще чотирьох загиблих ведеться. Встановлюється, з якого знаряддя стріляли, скільки було грабіжників і як вони зникли після скоєння злочину. Також встановлюється, чи вкрадено з банку гроші, відзначили в міліції.

Усі п\’ятеро людей, яких сьогодні розстріляли у відділенні «ПриватБанку» в Донецьку, були його співробітниками.

Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на офіційному сайті «ПриватБанку» з посиланням на службу безпеки банку.

У повідомленні зазначається, що 29 грудня відділення «ПриватБанку» в самому центрі Донецька зазнало розбійного нападу з боку групи озброєних злочинців. Нападники холоднокровно розстріляли п\’ятьох співробітників банку, які від отриманих поранень померли на місці.

«Ми шоковані цим звірячим злочином, і висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким наших співробітників, загиблих від рук бандитів, – сказав голова правління «ПриватБанку» Олександр ДУБІЛЕТ. – Із таким звірством ми зустрічаємося вперше за всю свою історію, в банку впевнені, що цей злочин буде розкрито в найкоротші строки і вбивці людей понесуть покарання».

Також у повідомленні йдеться, що «ПриватБанк» гарантує виплату винагороди у розмірі 1 млн. грн. за інформацію, що сприятиме розкриттю розбійного нападу на відділення банку й затриманню злочинців.

В Ізмаїлі – збройне пограбування Ощадбанку

Сьогодні злочинець, озброєний газовим пістолетом, скоїв пограбування відділення Ощадбанку в Ізмаїлі Одеської області, повідомили УНІАН у Відділі зв`язків з громадськістю УМВС України в області.

Слідчо-оперативна група, що прибула на місце злочину, встановила, що «у момент нападу у відділенні банку перебували неозброєний охоронець і 59-річна касир, які не змогли протистояти грабіжнику», уточнили в міліції.

Нападник наказав касиру зібрати всі гроші в поліетиленовий пакет, який приніс із собою. Залишаючи з грошима приміщення банку, злочинець, одягнений у камуфляжну куртку і чорну шапку з прорізами для очей, зробив два постріли вгору і зник у невідомому напрямі.

Джерело

peredplata