Донецьких гангстерів впіймано

Донецьких гангстерів впійманоУ Донецьку затримано зловмисників, які скоїли розбійний напад на відділення «Приватбанку»

Слідчо-оперативна група, яка складалася із працівників Центрального апарату МВС та оперативних працівників донецької міліції (Департамент карного розшуку, працівники Донецького ГУМВС) в порядку статті 115 КПК затримали двох головних підозрюваних у скоєні резонансного злочину – розбійного нападу на відділення «Приватбанку» у місті Донецьк.
Відразу після скоєння злочину Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко направив до Донецька найкращих оперативників та слідчих Міністерства на чолі з начальником Депаратменту карного розшуку Василем Паскалом. Представник від Міністерства спільно із начальником ГУМВС України в Донецькій області Віктором Дубовиком очолили слідчо-оперативну групу та особисто керували усім процесом щодо встановлення та затримання зловмисників. Всього у розкритті резонансного злочину було задіяно понад 500 працівників міліції.
Під час проведення оперативно-розшукових заходів за «гарячими слідами» було затримано першого, а згодом і другого підозрюваного. Наразі вони зізналися у скоєному. Їх причетність до нападу на філію банку підтверджується здобутими доказами та показами свідків.
Наразі зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання м.Донецьк та дають правдиві свідчення правоохоронцям.

УЗГ МВС України

peredplata