В Одесі священик УПЦ МП на \”Мерседесі\” розбив два автомобілі, бо \”поспішав на службу\”

В Одесі священик УПЦ МП на "Мерседесі" розбив два автомобілі, бо "поспішав на службу"В Одесі священик Української православної церкви Московського патріархату на Mercedes 500SL розбив два автомобілі – УАЗ і \”ВАЗ 2107\”. Як повідомили в одеському управлінні ДАІ, зіткнення Mercedes 500 SL і \”ВАЗу\” сталося на перехресті вулиць Преображенської та Успенської через те, що \”Mercedes, який їхав на великій швидкості, не поступився УАЗу, який рухався головною дорогою\”. Потім Mercedes також зіткнувся з автомобілем \”ВАЗ 2107\”.

За словами очевидців, у результаті сильного удару травмовано одного з пасажирів УАЗу, якого госпіталізовано до міськлікарні №1, решта співробітників \”Укрпошти\”, що були в машині, від госпіталізації відмовилася, передає УНІАН.

Намагаючись виправдатися за вчинену аварію, священик сказав постраждалим водіям і автоінспекторові, що перевищив швидкість, тому що \”квапився на службу\”.

Зазначимо, що ієреї Української православної церкви Московського патріархату не приховують того, що живуть у розкоші та їздять на дорогих автомобілях. Так, митрополит Вишгородський та Чорнобильський Павло також їздить на дорогому \”Мерседесі\”, а владика Житомирський і Новоград-Волинський Никодим їздить на службу на автомобілі Lexus LS.

Джерело

peredplata