На пожежі загинула людина

На пожежі загинула людинаПротягом доби в Чернівецькій області виникло три пожежі. В с. Задубрівка Заставнівскього району горіла літня кухня місцевого жителя. На ліквідацію пожежі було направлено пожежно-рятувальні підрозділи з міст Чернівці та Заставна. На момент виникнення пожежі в літній кухні перебував дідусь домовласника, чоловік 1923 року народження. Родичі, помітивши пожежу, увійшли в приміщення і винесли людину, однак допомогти йому вже не було змоги. За оперативною інформацією, пожежа виникла внаслідок необережного поводження з вогнем самим загиблим, який курив у ліжку. Вогнем також знищено меблі, пошкоджено речі домашнього вжитку. Сума збитків встановлюється фахівцями управління Держтехногенбезпеки в Чернівецькій області.

В м. Чернівці на вул. Богдана Хмельницького виникла пожежа в підвалі трьохповерхового житлового будинку. За лічені хвилини на місце події прибув пожежно-рятувальний підрозділ. Існувала загроза поширення вогню на житлові квартири, тому першочерговим завданням вогнеборців була евакуація людей, яким загрожувала небезпека. Бійці МНС евакуювали 11 мешканців будинку, після чого приступили до ліквідації пожежі. За короткий проміжок часу пожежу вдалося ліквідувати, завдяки чому вдалося врятувати від знищення будівлю. Фахівці управління Держтехногенбезпеки в Чернівецькій області встановлюють причину виникнення пожежі. Загиблих та травмованих немає.
Ще одна пожежа в обласному центрі виникла на вул. Головній. Вогнем був охоплений автомобіль «Сітроен Берлінго». За лічені хвилини на місце події прибув пожежно-рятувальний підрозділ, який ліквідував пожежу. Причину виникнення пожежі та суму збитків встановлюють фахівці управління Держтехногенбезпеки в Чернівецькій області. Постраждалих немає.

Відділ зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю
УМНС в Чернівецькій області

peredplata