Євромайданівці допомагали ховати зброю, з якої \”Беркут\” вбивав \”Небесну сотню\”, – ЗМІ

Євромайданівці допомагали ховати зброю, з якої "Беркут" вбивав "Небесну сотню", - ЗМІЗброю, з якої бійці \”Беркута\” стріляли по \”Небесної сотні\”, допомагали ховати активісти однієї з організацій, що підтримувала Майдан. Про це повідомляє \”Обозреватель\” з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Відомо, що ця організація у 2011-2012 роках брала участь в масштабних акціях протесту чорнобильців і афганців проти урізання пенсійних пільг. Її представники \”засвітилися\” в знаменитому демарш, коли воїни-афганці демонстративно розвернулися спиною до Віктора Януковича біля пам\’ятника воїнам-інтернаціоналістам.

Також представники цієї патріотичної організації брали активну участь в Майдані, а після його закінчення воювали в АТО в якості добровольців. А один з її учасників, який займав високу посаду в Донецькій області, перейшов на бік терористів \”ДНР\”.

Варто зазначити, що головний військовий прокурор Анатолій Матіос частково підтвердив цю інформацію, заявивши, що прізвища людей, які стояли за приховуванням зброї, з якої розстрілювали активістів Майдану, здивують українське суспільство.

Нагадаємо, що 14 липня на дні одного з озер Києва було знайдено елементи снайперської гвинтівки і автоматів, з яких вбивали майданівців.

Джерело

peredplata