НОВІ ЗАТРИМАННЯ У БУРШТИНОВІЙ СПРАВІ

НОВІ ЗАТРИМАННЯ У БУРШТИНОВІЙ СПРАВІНа Рівненщині продовжується спецоперація «Бурштин»: затримано сарненського прокурора та двох організаторів незаконному видобутку дорогоцінного каміння.

12 вересня слідчі Головної військової прокуратури ГПУ, оперативники Департаменту захисту економіки Національної поліції, ГУБКОЗ СБУ спільно з бійцями підрозділу спецпризначення КОРД затримали ще одного прокурора та двох організаторів незаконного видобування бурштину.

Нагадую, у липні 2016 року правоохоронці провели спецоперацію по затриманню організаторів «бурштинової мафії». До складу входили перший заступник прокурора Рівнеської області, діючі та колишні працівники поліції, співробітники СБУ, а також представники криміналітету.

Дані затримання стали результатом кропіткої роботи слідчих військової прокуратури та оперативників ДЗЕ НПУ, які спільно з працівниками ГУБКОЗ СБУ зібрали достатньо доказів, що підтверджують причетність затриманих до вже викритих, а також вчинення нових кримінальних правопорушень.

На даний час тривають санкціоновані обшуки.

Арсен Аваков

peredplata