Буковинець намагався отримати прибуток від реалізації  контрафактних цигарок

Прокуратура Чернівецької області завершила досудове розслідування та передала до суду обвинувальний акт відносно  30-річного  жителя Вижницького району за обвинуваченням у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України (транспортування з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів).

Досудовим розслідуванням встановлено, що в червні  поточного року, обвинувачений перебуваючи на МТК «Калинівський ринок» в м. Чернівці, незаконно придбав в невстановленої слідством особи 18 картонних ящиків з тютюновими виробами  без марок акцизного податку України.

Надалі, продовжуючи свою злочинну діяльність направлену на збут тютюнових виробів, під приводом нагальної потреби перевезти вказані ящики до Путильського району, попросив свого знайомого, який має у власності автомобіль, допомогти з транспортуванням.

Того ж дня даний транспортний засіб  був зупинений  правоохоронцями на перевалі «Шурдин» с.Руська Путильського району. Під час огляду виявлено та вилучено 8990 пачок цигарок марки «Marble» – інформує прес-служба прокуратури Чернівецької області.

peredplata