Стрілянина в Красноїльську: поліція затримала двох хуліганів, які побили чоловіка

У Чернівецькій області правоохоронці за гарячими слідами викрили й затримали двох зловмисників, причетних до побиття чоловіка.

Як повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в області, за скоєне їм загрожує до 7 років позбавлення волі.

Зазначається, що після обіду 22 липня до поліції звернувся 28-річний житель селища Красноїльськ Сторожинецького району. Чоловік повідомив, що двоє родичів його співмешканки нанесли йому тілесних ушкоджень під час бійки в нього вдома, а також застосували зброю.

“Виїхавши на місце події слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції Сторожинецького відділу поліції встановили, що між молодиками виникла словесна перепалка. Парубки дістали пістолети та зробили декілька попереджувальних пострілів в повітря, після чого втекли”, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили хуліганів за гарячими слідами. Ними виявилися двоє жителів села Петрашівка Герцаївського району 27-ми та 25-ти років, котрі зізналися в скоєному.

Постраждалого із тілесними ушкодженнями було доставлено до лікарні. Із місця події працівники поліції вилучили три гільзи та направили для проведення експертизи.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження передбачене частиною 4 статті 296 ( Хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо оголошення зловмисникам про підозру у вчиненому та обранні міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Раніше повідомлялося, що в Красноїльську Чернівецької області двоє озброєних молодиків влаштували стрілянину.

peredplata