Чоловіку, який влаштував нічну стрілянину в центрі міста, повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід

Як раніше повідомляли місцеві ЗМІ, у центрі міста Чернівці на площі Філармонії невідомий чоловік влаштував нічну стрілянину.

У ході досудового розслідування встановлено, що ним виявися раніше не судимий 34-річний мешканець Герцаївського району, який 20 серпня 2018 року близько 01 год. безпричинно вчинив словесний конфлікт з 35-річним жителем міста, під час якого маючи при собі травматичну зброю, почав стріляти в потерпілого, в результаті чого спричинив йому легкі тілесні ушкодження. Про це повідомляє Чернівецька місцева прокуратура.

За належного процесуального керівництва Чернівецької місцевої прокуратури, 27 серпня 2018 року 34-річному чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 КК України (грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю (хуліганство), із застосуванням предмету, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень).

Крім того, Шевченківський районний суд м.Чернівці розглянув клопотання слідчого, погодженого з прокурором Чернівецької місцевої прокуратури, та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

 

 

 

peredplata