Нічна стрілянина у Чернівцях. Поліція з’ясовує обставини

Під час конфлікту між групою чоловіків двоє учасників сутички отримали непроникаючі вогнепальні поранення. Слідчі Чернівецького відділу поліції проводять досудове розслідування – повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Повідомлення про бійку зі стріляниною по вулиці Українській у Чернівцях надійшло до поліції 7-го вересня близько другої години ночі. На місці події слідчо-оперативна група Чернівецького відділу поліції встановила, що між двома групами осіб виник конфлікт, який переріс у бійку. Один з учасників сутички – 41-річний чернівчанин – застосував пристрій для відстрілу гумових куль.

Внаслідок інциденту з непроникаючими вогнепальними пораненнями по допомогу медиків звернулися двоє 28-річних молодиків. Також лікарі діагностували у них алкогольну інтоксикацію. Після надання медичної допомоги медики відпустили потерпілих додому.

З місця події працівники поліції вилучили пістолет і направили його на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. За фактом інциденту слідчі відкрили кримінальні провадження за статтями 129 (Погроза вбивством) та 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 

 

peredplata