Шахрая з Луганщини, який видурював у буковинців гроші, взято під варту

Першотравневий районний суд м. Чернівці розглянув клопотання слідчого, погоджене прокурором Чернівецької місцевої прокуратури, про обрання запобіжного заходу 27-річному мешканцю Луганської області, який підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 та ч.4 ст. 190 КК України (шахрайство, вчинене повторно, за попередньою домовленістю групою осіб, вчинене у великих розмірах).

Так, 14 грудня цього року, підозрюваний, представившись лікарем-терапевтом  видурив у 77-річної чернівчанки 5 тисяч гривень та 800 доларів США нібито за надання кваліфікованої медичної допомоги її сину, який потрапив у ДТП.

Працівники Управління карного розшуку ГУНП спільно із слідчо-оперативною групою Чернівецького ВП за декілька годин затримали афериста.

У ході досудового розслідування встановлено, що зловмисник причетний до скоєння інших злочинів майнового характеру. Зокрема, у жовтні цього року, шляхом обману заволодів грошовими коштами буковинця  в сумі 20 тис. доларів США.  Дану суму  отримав нібито на проведення тяжкої операції сину потерпілого, який потрапив у ДТП.

Суд обрав правопорушнику запобіжний захід у виді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Інформує прес-служба прокуратури Чернівецької області.

peredplata