Депутат-вбивця Лозінський веде себе в колонії, як пахан

Депутат-вбивця Лозінський веде себе в колонії, як паханСкандально відомий депутат- \” бютівець \” Віктор Лозінський, засуджений за вбивство мешканця Кіровоградської області, відбуває покарання у Бориспільському районі на Київщині. У колонії він нічого не робить – тільки читає книжки.

Віктор Лозінський отримав 15 років за вбивство.

Це одна з трьох колоній в Київській області, де містяться засуджені за тяжкі злочини, вчинені вперше.

«Лоза на зоні не працює і навряд чи буде. Він відразу заявив, що чорна, брудна робота не для нього – не царська, мовляв, справа, і йому за минулї заслуги не в масть бути нарівні з іншими. Тому нічого не робить – веде себе, як пахан, тільки читає книжки, і близько ні з ким не спілкується, тримається осторонь», – сказали газеті «Сегодня» джерела в колонії.

Нагадаємо, в квітні 2011 року Віктора Лозінського засудили до 15 років позбавлення волі за вбивство мешканця Кіровоградської області Валерія Олійника. Справа Лозінського в Україні придбала великий резонанс.

В ув\’язненні В київському СІЗО Лозінський провів два роки і два місяці. До цього він вісім місяців після вбивства ховався від слідства, а 1 березня 2010 прийшов до Генпрокуратури здаватися. Ще рік він провів у СІЗО після винесення вироку і винесення рішень апеляційними судами.
Джерело: Власті.нет

peredplata