Бурбак проти Медведчука

Нарешті сталося те, чого чекали українці уже майже 30 років. Прокуратура порушила кримінальне провадження проти кума Путіна, лідера руху «Український вибір» та голову політради партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука.

– Сподіваюся, що справу Медведчука буде доведено і цей зрадник отримає належне покарання від Української держави, – сказав голова парламентської фракції НФ Максим Бурбак.

Українські депутати, політики, громадські діячі уже не ховаються за словами. Вони називають Медведчука «зрадником», «агентом Кремля», який працює на користь Росії і Путіна.

– Медведчук досі має напівофіційний статус у переговорному процесі для звільнення українських заручників. Складно сказати, кого він більше представляє там: Кремль чи Україну, – зауважив Максим Бурбак.

Медведчук послідовно працює на користь Росії і в інтересах країни-агресора. У переговорах послідовно виправдовує дії Росії і намагається звинуватити у війні на Донбасі Україну. Більше того, він закликає до капітуляції нашої держави. Пропонує федералізацію, що тотожне розчленуванню України.

– Медведчук постійно літає до Москви, – продовжує Максим Бурбак. – Мабуть для отримання цінних вказівок від своїх хазяїв. Тепер Кремль через Медведчука офіційно визнав свою причетність до цілої низки т. зв. телеканалів. Зокрема, йдеться про «112-й канал», «канал Україна» та «NewsOne». Досить! Досить терпіти!

Народний  депутат закликав президента як голову РНБО запровадити санкції проти кремлівсько-медведчуківських телеканалів «112 канал», «канал Україна» та «NewsOne». Бо вони не є ЗМІ, не є медіа, а засоби пропаганди. Українці вимагають, аби влада протидіяла ворожій агентурі.

Кримінальна справа порушена ГПУ проти Медведчука за підозрою у державній зраді. Бо той на з’їзді партії «Опозиційна  платформа – За життя» 29 січня 2019 року закликав створити «автономний регіон Донбасу».

Цей план має ознаки двох злочинів: посягання на територіальну цілісність і недоторканість України та державну зраду. Дії Медведчука підпадають під 110 і 111 ст. ККУ. Державна зрада.

Ці статті ККУ дуже серйозні. Вони вимагають покарання від 12 років до довічного ув’язнення.

Тепер справа за прокуратурою та судами.

Чекаємо!

peredplata