Суд оштрафував молодика, який в стані алкогольного сп’яніння хуліганив в приміщенні лікарні

Чернівецька місцева прокуратура підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням 20-річного чернівчанина у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.296 КК України (хуліганство).

Встановлено, що у листопаді минулого року обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, був доставлений каретою швидкої медичної допомоги до лікарні, що по вул.Фастівській у м.Чернівці, з метою надання йому необхідної медичної допомоги.

Перебуваючи у приміщенні даного закладу обвинувачений вчинив словесну суперечку з лікарями, шарпав їх за одяг та виражався нецензурною лайкою, не реагуючи на зауваження медперсоналу. Крім того, молодик ногою пошкодив облицювальну плитку та вхідні двері до приймального відділення.

Внаслідок таких протиправних дій обвинуваченого режим роботи Лікарні швидкої медичної допомоги був зірваний упродовж години.

Суд, врахувавши обставини та особу винного, а саме що обвинувачений раніше не судимий, повністю визнав свою вину, щиро розкаявся у вчиненому та відшкодував заподіяну шкоду, призначив йому покарання у виді штрафу у розмірі 8500 грн.

 

Чернівецька місцева прокуратура

peredplata