ЧОТИРЬОХ БУКОВИНЦІВ ЗАТРИМАНО НА КОРДОНІ З РУМУНІЄЮ

На кордон з Румунією прикордонникам Чернівецького загону двічі доводилося відправляти групу реагування для пошуку правопорушників.

Так, учора по обіді від прикордонного наряду відділення «Красноїльськ» надійшла інформація про виявлення групи осіб неподалік державного кордону. З появою охоронців кордону чоловіки вдалися до втечі. На пошуки порушників одразу ж вислали групу реагування, яка в ході пошукових дій зупинила позашляховик марки «Mitsubishi Shogun».

Ймовірно причетні до протиправної діяльності пасажири не захотіли поспілкуватися з прикордонниками та спробували втекти. Однак чоловіків вдалося затримати. Ними виявилися мешканці населеного пункту Красноїльськ. Один із яких вже неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців.

Згодом на ділянці цього ж підрозділу прикордонники затримали ще двох осіб, останні рухалися від державного кордону. Під час перетину контрольно-слідової смуги їх виявив прикордонний наряд. При спробі затримати невідомих, ті вдалися до втечі. Аби зупинити чоловіків, прикордонникам довелося здійснити попереджувальний постріл в повітря. Врешті-решт на слід втікачів вдалося вийти  й здійснити їх затримання.

В обох випадках триває розбір щодо встановлення всіх обставин правопорушення. Всіх осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

 

Інформує прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

peredplata