На Буковині затримали групу наркоторгівців

Оперативники Управління стратегічних розслідувань обласного главку поліції спільно зі слідчим управлінням та спецпідрозділом «КОРД» затримали групу наркозбувачів. Під час обшуків у них вилучили велику кількість наркотичних речовин та прекурсорів, а також вогнепальну і холодну зброю. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області встановили, що група буковинців, віком від 37 до 49 років, займається на території регіону збутом наркотичних речовин у великих розмірах.

Увечері 20-го березня працівники поліції затримали трьох зловмисників під час чергової спроби продажу наркотичних речовин.

Правоохоронці провели у фігурантів обшуки та вилучили понад 100 грамів амфетаміну, більше трьох десятків пігулок “Subutex”, приблизно чотири кілограми канабісу, 300 грамів макової соломи, три пістолети і шість ножів з ознаками холодної зброї. Крім цього, вилучено значну суму грошових коштів, здобутих злочинним шляхом. Вартість вилучених наркотиків за цінами «чорного ринку» становить більше 130 тисяч гривень.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Затриманих поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Наразі досудове розслідування триває, призначено низку необхідних експертиз.

 

 

peredplata