У Чернівецькій області розстріляли двох депутатів місцевих рад від «Фронту Змін»

У Чернівецькій області розстріляли двох депутатів місцевих рад від «Фронту Змін»Двоє депутатів місцевих рад від партії «Фронт Змін» отримали поранення в результаті нападу на них та їхнього приятеля невідомих молодиків у місті Вашківці Чернівецької області. Приятель загинув.

Депутат Вижницької районної ради Віталій Гарас разом із братом, депутатом Вашківецької міської ради Юрієм Гарасем, приятелем Романом Ставчанським та іншими жителями міста дивилися футбольний матч на другому поверсі приміщення універмагу в місті Вашківці. Близько 21.30 кілька молодих людей із травматичною та газовою зброєю вбігли до приміщення й відкрили вогонь по Віталію, Юрію та їхньому приятелю. В результаті отриманих травм, несумісних із життям, Роман Ставчанський загинув.

Міліція прибула на місце оперативно, але нападникам вдалося втекти.

Віталій Гарас отримав три поранення. Йому зроблено операцію. Юрія Гараса із складним пораненням перевозять в обласну лікарню.

Від газової зброї постраждали також люди, які перебували в тому ж приміщенні.

Лідер партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк звернувся до Генерального прокурора України із вимогою взяти на контроль розслідування справи.

Нагадаємо, в ніч на 3 червня невідомі розстріляли вікна офісу «Фронту Змін» у Чернівцях, який розташований на першому поверсі житлового будинку.

Два депутати від \”Фронту змін\”, котрі стали жертвами учорашньої стрілянини у Вашківцях на Вижниччині, нині лежать у лікарні швидкої медичної допомоги у Чернівцях. Одного з них уже прооперували.

Про це кореспонденту molbuk.ua розповів депутат облради Максим БУРБАК.

– Прикро вражений цією подією на Буковині. Кулі поранили депутатів-\”фронтовиків\” Юрія Гараса та Віталія Гараса. Сьогодні вранці я ходив їх провідувати в лікарню, – сказав Бурбак.

– Знаю також, що депутат облради від \”Нашої України\” Іван Шевчук був свідком стрілянини у Вашківцях. Йому теж щось потрапило в око, – додав Бурбак.

Як уже повідомлялося, трансляція футбольного матчу в універмазі у Вашківцях на Вижниччині закінчилась трагічно. На другий поверх приміщення, де транслювали футбол, увірвались озброєні, які почали стріляти по людях. Одна людина померла. А серед поранених є депутати.

peredplata