На Калинівському ринку на гарячому після отримання хабара спіймали заступника генерального директора

На Калинівському ринку на гарячому після отримання хабара спіймали заступника генерального директора 16 червня 2012 року слідчі прокуратури Чернівецької області спільно з оперативними працівниками УДСБЕЗ УМВС України в Чернівецькій області затримали на гарячому після отримання хабара в сумі 500 доларів США та 1500 грн. заступника генерального директора КП МТК «Калинівський ринок».

Встановлено, що чиновник вимагав і отримав зазначену суму хабара від одного з підприємців за погодження відповідних заяв та угод на надання в користування торгівельного місця. Слід зазначити, що чоловік з 1996-го по 2006-й роки обіймав одну з керівних посад на цьому ринку, а потім пішов на пенсію. Повернувся працювати на підприємство у квітні 2012-го.

Прокуратурою області порушена кримінальна справа за ознаками складу злочину, передбаченого ч.3 ст.368 (одержання хабара в особливо великому розмірі, поєднаний з вимаганням) КК України. В порядку ст..115 КПК України заступника генерального директора затримано і поміщено в ІТТ. Проводяться першочергові слідчі дії, повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Світлина

peredplata