У \”Батьківщині\” на Буковині знайшли людей, які бачили, що стріляв Бойчук

У "Батьківщині" на Буковині знайшли людей, які бачили, що стріляв БойчукМешканці Заставни підтверджують, що «катівник рибалок» стріляв, аби налякати дітей. Про це повідомив сайт bnbnews з посиланням на прес-службу облорганізації ВО \”Батьківщина\”.

Видання стверджує, що екс-голова Заставнівської РДА Михайло Бойчук, умовно засуджений на 5 років після участі в катуванні рибалок на приватному ставку, поблизу заводу у с. Хрещатик, де діти на вигоні випасають худобу, \”стріляв начебто у повітря, аби примусити дітей забрати худобу і піти з вигону\”.

Як пише видання, місцеві мешканці викликали міліцію і звернулися за підтримкою до районної організації партії ВО «Батьківщина». Як повідомив один із заявників Віктор Горук, він разом з Іллею Чухрієм дали свідчення міліції, а також подали заяву до обласної прокуратури. У заяві до прокуратури ці мешканці вказали на те, що після виклику міліції близько дев`ятої ранку, правоохоронці прибули на місце стрілянини лише близько полудня.

Також Віктор Горук зазначив, що інформацію про наявність зброї у засудженого екс-голови РДА Бойчука доводив до керівництва районної міліції, але заходів правоохоронці так і не вжили.

Як повідомляли «Чернівці. Коментарі», 22 червня на оперативну лінію «102» Заставнянського райвідділу міліції надійшла інформація про стрільбу поблизу заводу у селі Хрещатик. Прес-служба облорганізації ВО \”Батьківщина\” заявила, що у Хрещатику стріляв \”катівник рибалок\”, колишній голова Заставнівської райдержадміністрації Михайло Бойчук

«Чернівці. Коментарі»

peredplata