Буковинцю, який забив до смерті односельця, загрожує 10 років тюрми

Поліцейські Вижниччини затримали чоловіка, який до смерті побив свого односельця – інформує Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Затриманого поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

7-го червня до поліції надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць села Бабине виявлено мертвим 38-річного жителя села Карапчів.

Виїхавши за вказаною адресою, слідчо-оперативна група Вижницького відділення поліції з’ясувала: після спільного вживання алкогольних напоїв між потерпілим і двома його односельцями виникла суперечка. Конфлікт переріс у бійку, під час якої 31-річний чоловік наніс своїй жертві декілька ударів, від яких той помер на місці події.

Для встановлення причин смерті тіло померлого направлено на судово-медичну експертизу. За результатами розтину, чоловік помер від ударів по голові. Працівники поліції затримали нападника у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Вижницького відділення поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться досудове розслідування.

 

peredplata