Внаслідок наїзду автомобіля загинула пенсіонерка у Кіцманському районі

Внаслідок наїзду автомобіля загинула пенсіонерка у Кіцманському районі, а в Чернівцях неповнолітня дівчина отримала тілесні ушкодження. За обома фактами автопригод слідчі розпочали кримінальне провадження – повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася увечері 7-го червня у селищі міського типу Неполоківці. Рухаючись на мікроавтобусі «Opel Vivaro» заднім ходом, 42-річний водій не переконався у безпечності руху та допустив наїзд на 94-річну місцеву жительку, яка переходила дорогу. Від отриманих травм жінка загинула на місці події.

Цього ж дня у Чернівцях по вулиці Руській 40-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat» допустив наїзд на 16-річну дівчину, яка переходила дорогу у невстановленому для цього місці. Внаслідок автопригоди неповнолітня отримала тілесні ушкодження. З рваною раною ноги та забоями потерпілу доставлено до лікарні.

За фактами ДТП слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 

 

peredplata