На Сокирянщині затримали групу грабіжників

На Сокирянщині затримали групу грабіжниківВчора до Сокирянського райвідділу міліції звернувся 48-річний житель м. Новодністровськ із заявою про те, що його пограбували. Повертаючись додому, у під’їзді свого будинку, двоє невідомих осіб, застосовуючи фізичне насильство, відкрито заволоділи його сумкою, в якій знаходилася значна сума грошей та два мобільні телефони.

Після зухвалого злочину нападники сіли в автомобіль та зникли з місця пригоди. На щастя потерпілий встиг запам’ятати марку, колір та номер автівки.

На пошук грабіжників був задіяний весь особовий склад правоохоронців Сокирянського райвідділу. Оперативно були перекриті всі можливі виїзди з району. В результаті злагоджених дій міліціонерів по гарячих слідах був затриманий автомобіль, на якому втікали зловмисники. За кермом автомобіля перебував 23-річний вінничанин та 3 пасажирів: 24-26-річні мешканці Хмельницької області та 20-річний житель м. Новодністровськ.

Під час обшук автомобіля правоохоронці виявили та вилучили викрадені гроші та інші речові докази, які були заховані в частинах салону автівки.

На даний час затримані перебувають під вартою. Стосовно них порушено кримінальну справу за ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Тривають слідчі дії.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області.

Світлина надана СЗГ УМВС.

peredplata